Monday, November 14, 2011

Waarom bouwt China gigantische structuren in de woestijn?

In de Chinese woestijn verschijnen in Google Maps enorme ongeïdentificeerde structuren. Het gaat onder meer om een ingewikkeld netwerk van wat lijkt metalen strepen. 

Het netwerk bevindt zich ten noorden van de rivier de Shule in de prefectuur Jiuquan in de provincie Gansu en doorkruist het Tibetaans Hoogland.

De banen zijn perfect recht en lijken te zijn gemaakt om vanuit de ruimte te worden gezien. Het netwerk is meer dan 1,5 kilometer lang en bijna één kilometer breed. Je kunt het patroon hier bekijken in Google Maps. Een grid voor spionagesatellieten, een code voor buitenaardsen of gegraven door machines?

Het tweede bouwwerk bevindt zich ook ten noorden van de rivier de Shule en is ten westen van een relatief groot station gelokaliseerd dat lijkt op HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program), een onderzoeksinstituut in Alaska dat wordt gefinancierd door de Amerikaanse luchtmacht, marine, de Universiteit van Alaska en DARPA. Je kunt hier inzoomen.

Het rechthoekige grid lijkt op meerdere plaatsen voor te komen in de woestijn. Een kaarsrecht rechthoekig patroon van tenminste 1,5 kilometer breed en één kilometer lang is hier te vinden.

Een andere structuur laat objecten en vliegtuigen zien die straalsgewijs midden in de woestijn zijn geplaatst. Het bevindt zich op enkele kilometers ten westen van de gigantische rechthoek. Waarom plaatst China deze bouwwerken midden in de Kumtagwoestijn?

Satellietfoto’s lieten eerder zien dat in afgelegen Chinese gebieden complete steden worden gebouwd die zelfs jaren na oplevering nog geheel verlaten zijn.


It does sort of resemble the configuration of streets in washington DC in the vicinity of the 1600 penn ave. see overlay... 


Waarom noemen ze de stad Washington DC? In de IT wereld komt DC voor als Domain Controller. Is dat toeval? Nee! Washington is het middelpunt van het Duivelse gebeuren en probeert de wereld onder zijn controle te brengen d.m.v. de Nieuwe Wereld Orde!!

No comments:

Post a Comment